Főoldal

2011. július 16., szombat

Kedvenc Essence termékeim

Sziasztok,

Ebben a bejegyzésben a kedvenc Essence termékeimet szeretném megmutatni Nektek.
A paletta még bővülni fog, hiszen az Essence-nek jó és viszonylag olcsó termékei vannak.(nem fizetnek a reklámért!)
A képeken láthattok:
  • habállagú alapozót 01-es árnyalatban. Nagyon könnyű, nem kelt maszk hatást, kézzel nagyon szépen el lehet dolgozni
  • 3-as korrektort, a rózsaszín a szem alatti sötét karikákra van, a zöld a piros foltok eltüntetésére, a barna pedig a bőrhibák eltüntetésére szolgál.
  • fekete gél állagú tust, ezt is nagyon kedvelem, a 4. képen látható ecsetekkel a legkönnyebb felvinni szerintem.Mindkét ecset hajlított, az egyik alverde (dm-ből) a másik a Bőcs ecsettől van. Mindkettő 500 Ft körül van.
  • Van még folyékony korrektor. Ezt a szem alatti karikák eltüntetésére használom. Picit világosabbat választok mindig, mint a bőröm színe. Szépen fed, jól el lehet dolgozni kézzel és ecsettel egyaránt.
  • Látható még két filces tus, látszik, hogy a hegyük különböző, mindkettővel szépen lehet dolgozni. Kezdőknek talán inkább ezt ajánlanám a tusvonal meghúzására.
  • Végül még két ecset az essence-től az első képen. Az egyik egy pufi ecset, a füstös szemek elkészítésére. Nagyon finom puha ecset és külsőre is megnyerő! :)A másik egy ferde ecset, ezzel is lehet tusvonalat húzni, illetve ha éleket szeretnék festeni a sminkben akkor is ezt használom.
Majd megpróbálok videót is feltölteni, hogy lássátok, mire is gondolok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése